Thursday, 25 August 2011

Main Mercun

Assalamualaikum..


Haa nmpk x gambar ape tuh ? jangan buatbuat tak tau pulak lebihlebih lagi kepada lelakilelaki yang gojesgojes, ensemensem tuh ye..*jangannakperasansangatakupujinie* korang ni tak tahu ke yang orang yang ade heart attack boleh mati bile tibetibe korang baling mercun and mercun tuh meletup..mau gugur jantung dorang tau tak ? korang tak pikir jugak ke korang maen mercun ni time orang tengah buat ape ? esh korang sumesume kan Allah da kurniakan otak, akal dan fikiran..tolong la paham keadaan nenek yang kat kampung tuh..dorang tuh nak menghabiskan sisasisa hidup dengan berfaedah okay..bukan dorang nak pegi lepas gugur jantung sebab mercun yang korang maen tuh meletupletup ? esh..peliissss la..aku mohon supaya jangan bakar and bazirkan duit sebab nak beli mercun nie..kalau nak main jugak boleh tapi tengok keadaan la..jangan orang tengah khusyuk semahyang terawih korang pon khusyuk maen mercun ye..kalau duit banyak sangat sampai tak tau nak buat ape..meyh sini sedekah kat aku..aku pon tengah sengkek nie..
Okay cukup la aku membebel..kalau aku bebel panjangpanjang macam korang bace je luahan aku nie..


4 comments:

Fathiah Hamim said...

baru tau mercun bola gini rupa nya hehe

Ara Wada said...

mcm nie la rupe nyer..haha..

budoxesquire said...

ni mercun telur nama dia,
bunyi bole tahan la..
hehe.. x beli pun

Ara Wada said...

mercun telur ke ? bkn mercun bola ?

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011