Monday, 23 January 2012


Okeyy ape korang tengah buat sekarang nie ? Pada jam tepat 1.00AM ? Mesti laa ramai yang dah berdengkur mengalah kan lion .. Haih ! Aku ? Ntah bile nak tido pon tak tau .. bosan dowh ! nak mecej die ? Ceyh ! encet aku abang aku gune .. huh ! nak call ? sian .. takot die da tido pulak .. hmm .. Saba je la .. hmm .. So far how my school ? Ceh ! sgt la ohsemmm .. tapi ken .. aku sediyy sebab aku rase agak terpinggir dari Athirah dengan Sahira .. maybe ak je rase kot sebab kitorang da tak satu kelas .. macam tahun lepas even Athirah tak satu kelas dengan aku and Sahira , tapi kelas sebelah sebelah , so tak kesah sangat la .. rehat pon same same .. now everything has been change .. nak rehat same pon susah ..hmm .. just maybe ade yang pernah rase macam aku rase sekarang nie .. ouh sangat lah ohsemm rase nyer .. sah lagi sahih .. macam mane aku ubat hati yang luke nie ? soalan cepumas ! aku akan sebok kan diri dengan keje yang menggunung sampai tak larat then aku akan tido .. kan mudah ? CEHHH !!! tapi nie sume perkare betol ..

Actually aku tak tau nak update ape so bagi la citer sediyy seket .. tengok la esok aku rajin aku update keyh ? Kbye !

Sunday, 22 January 2012

Skype dengan si cilik


Ape kabar sume ? first at all soryy la coz lame tak update blog nie .. agak berhabuk jugak laa .. yela budak SEKOLAH kan .. busy dengan homework yang tak pernah habis walaupun baru je masok sekolah bape minggu tambahan dengan aktiviti kokurikulum nyer  dengan tuisyen nyer .. haih ! penat memang penat sampai tak terkate , tapi itu lah yang kene hadapi sebagai pelajar yang berdedikasi .. okeyy .. haha .. perasan la aku nie ..

Oleh sebab semalam aku dilande kebosanan , ak pon skype laa dengan si cilik omeyy nie .. name die Nur Anis ..  sebok die nak menekan keyboard tuh .. ketak ketuk ketak ketuk .. haha .. sampai kakak die marah ... jom layan muke omeyy die nie ..



Macam2 gaye die buat ..


Tengok la nie .. xreti dok diam 



Time nie merajok sebab kakak die marah die tekan tekan keyboard tuh .. haha .. muke tak boleh bla je .. Actually banyak lagi gambar tapi malas nak warne warne kan gambar aku yang comel tuh .. kbye ! :) will miss u all ..

Saturday, 7 January 2012

I'm 16 ??

                                                          

Heyy u alls .. Sorry coz lame giler + gaban tak update .. LOL ! Tipu je .. So now i'm sixteen ?? hahaha ! tipu je .. belom lagi .. lambat lagi .. just dekat sekolah je boleh belagak 16 , ce bagi mykad , komfem , 16 tahun pon tak sampai lagi ..

Okey okey , first at all , still awal bulan 1 ken , so tak terlambat la aku nak wish HAPPY NEW YEAR  to all warge warge die Malaysia tak kire tua , muda dah kawin , baru dapat baby , baru lahir and so on .. AZAM tahun baru nie ? takde kot .. malas nak berAZAM .. sebab nyer takot tak tercapai nanti nangis guling guling pulak .. lalala~ *joke ..

So time masok sekolah je opcoz la happy dapat jumpe Sahira , Athirah dan kawan kawan yang lain .. tapi kesian nye kat aku sebab aku terpisah daripada diorang , diorang dapat kelas same iaitu kelas SAINS AGAMA manakala aku tercampak dalam kelas yang aku nak iaitu kelas PRINSIP PERAKAUNAN .. huhu .. So dapat jumpe time rehat n assembly pagi je .. kalau balik pon ari RABU dengan JUMAAT je dapat balik samesame ..

erm .. Actually aku tak tau nak citer pasal ape , tapi yang pasti nanti aku cerita biar panjang menjele sampai korang muntah nak bace .. kbye :)
 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011