Sunday, 22 January 2012

Skype dengan si cilik


Ape kabar sume ? first at all soryy la coz lame tak update blog nie .. agak berhabuk jugak laa .. yela budak SEKOLAH kan .. busy dengan homework yang tak pernah habis walaupun baru je masok sekolah bape minggu tambahan dengan aktiviti kokurikulum nyer  dengan tuisyen nyer .. haih ! penat memang penat sampai tak terkate , tapi itu lah yang kene hadapi sebagai pelajar yang berdedikasi .. okeyy .. haha .. perasan la aku nie ..

Oleh sebab semalam aku dilande kebosanan , ak pon skype laa dengan si cilik omeyy nie .. name die Nur Anis ..  sebok die nak menekan keyboard tuh .. ketak ketuk ketak ketuk .. haha .. sampai kakak die marah ... jom layan muke omeyy die nie ..



Macam2 gaye die buat ..


Tengok la nie .. xreti dok diam 



Time nie merajok sebab kakak die marah die tekan tekan keyboard tuh .. haha .. muke tak boleh bla je .. Actually banyak lagi gambar tapi malas nak warne warne kan gambar aku yang comel tuh .. kbye ! :) will miss u all ..

No comments:

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011