Saturday, 10 March 2012


Awak semua dah tidur ke belum ? mesti ramai belum tidur , yela esok kan cutiiiiiiiiiiiiiii........................weeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!! suka gila dowh dapat cuti lama..seminggu lama ke ? *okey-bersyukur* Alhamdulillah..

Petang tadi kan kan , Alhamdulillah aku dapat rezeki..aku dapat kalkulator baru dengan duit RM50..kenapa aku dapat ? okey aku cerita..actually duit ni untuk pelajar cemerlang PMR 2011 tahun lepas..aku dapat sebab result aku antara 4A , 5A , 6A , 7A , 8A dengan 9A..jadi aku diantara itu..malam selasa tuh , aku dengar je la diorang yang pandai-pandai yang dapat 7A ke atas cerita pasal dapat duit tuh..aku pun cakap alaa macam lah aku dapat..*frush!* then , esok lepas balik sekolah aku tertidur..bangun-bangun mak aku kata ada surat cinta untuk aku..aku pun excited gila lah kan..tengok-tengok dari parlimen Sepang..tak sangka aku pun dapat sumbangan dari diorang..aku ouh aku dapat ? really ???!!!!! yela , diorang kata dapat RM200 sorang memang aku semangat lah nak ambillkan duit tuh..haha..


Aku pun rasa macam aku bawa seguni duit tahu tak ? yela RM200 tuh banyak gila keyh..sangat banyak..macam-macam aku boleh beli tahu..hahahaha...so tadi pun siap-siap lah pakai baju kurung colour purple sebab dah janji dengan Sahira and Athirah nak pakai colour purple tuh..semangat gila keyh nak ambil duit , tapi hancur harapan..rupa-rupanya 7A , 8A dengan 9A dapat RM100 , 6A , 5A dengan 4A dapat RM50..tapi ape pun , Alhamdulillah..aku bersyukur..

Tuh je la untuk malam ni..aku nak tidur la..ngantuk sudah..esok nak bangun awal nak tolong mak aku buat kuih..and by the way , korang nak tau ? k , tak nak takyah sibuk baca..and yang nak tau terus kan baca..
Atuk dengan nenek aku datang rumah..tadi sampai *kbatak* yela..lama gila weyh , tak jumpa..last jumpa time raya tahun lepas..lepas tuh tiap kali nak balik kampung ada je masalah yang timbul..huhu...k ahh.. byeee you alll.... :)

kebabomm :)))


Hello alls :) *mata-kelip-kelip* how long aku tak meng-up-date blog nie bajet macam duduk asrama je aku nie..blog tak bukak langsung , nak blogwalking jauh sekali..betul kata orang time form 4 bukan masa nak holiday or better aku sebut honeymoon..banyak gila wa cakap kat lu orang..homework makin double triple dari time form 1 , form 2 , form 3 dulu..tak de masa nak mengelat buat kerja..sekali gedebuk cikgu bagi homework macam sebulan cuti biar kena hantar esok pon..


                                                   

Lebih kurang macam nie la banyaknya homwork yang cikgu bagi..nak tinggal buku bawah meja tak boleh sebab kelas aku budak sesi petang yang guna agak nakal dan jahat sikit..so tak berani sama sekali nak tinggalkan buku macam tahun lepas..tahun lepas boleh cerita la , kelas aku tak share dengan budak petang..siap ada kunci lagi..

Tapi apa pon aku agak lega sebab cuti seminggu nie tak banyak sangat homework sebab minggu ni kitorang ada exam , so cikgu pun tak sempat nak masuk bagi homework kecuali cikgu BM semalam..mentang-mentang cikgu lain tak bagi homework , cikgu ni bagi kitorang homework banyak lah pulak..dua karangan and kena bedah siasat tentang buku Harga Remaja tuh..memang senang lah dengar , tapi yang nak buatnya nie haa malas yang teramat sangat..hahaha..k


Kershing-kershing..haha..dah macam iklan MISTER POTATO tuh je..kershing-kershing..aku suka sebab macam unik je bunyi dia..so , start pun CUTI SEKOLAH start hari ini..hahahahahahaha...k aku suka gilaaaa.................Isnin ni aku , my mom , my babah , my adik , my grandpa and my grandma nak pergi merantau ke negeri orang iaitu Sabah...rumah my makcik..hehe..my along and my angah tinggal kat rumah..hahaha..padan muka..sebab angah aku tengah Latihan Industri and along aku ada kelas so tak boleh ponteng..


Okey taknak gelakkan diorang kalau tak nanti diorang merajuk..hahaha..k tipu..okey lah , sampai sini dulu lah entri aku kali nie..macam dah panjang je..mak aku pun dah panggil suruh tolong masak..kbye semua..nantikan next entri keyh..ceyeah ! :) love you all xoxo :D




 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011