Saturday, 10 March 2012

kebabomm :)))


Hello alls :) *mata-kelip-kelip* how long aku tak meng-up-date blog nie bajet macam duduk asrama je aku nie..blog tak bukak langsung , nak blogwalking jauh sekali..betul kata orang time form 4 bukan masa nak holiday or better aku sebut honeymoon..banyak gila wa cakap kat lu orang..homework makin double triple dari time form 1 , form 2 , form 3 dulu..tak de masa nak mengelat buat kerja..sekali gedebuk cikgu bagi homework macam sebulan cuti biar kena hantar esok pon..


                                                   

Lebih kurang macam nie la banyaknya homwork yang cikgu bagi..nak tinggal buku bawah meja tak boleh sebab kelas aku budak sesi petang yang guna agak nakal dan jahat sikit..so tak berani sama sekali nak tinggalkan buku macam tahun lepas..tahun lepas boleh cerita la , kelas aku tak share dengan budak petang..siap ada kunci lagi..

Tapi apa pon aku agak lega sebab cuti seminggu nie tak banyak sangat homework sebab minggu ni kitorang ada exam , so cikgu pun tak sempat nak masuk bagi homework kecuali cikgu BM semalam..mentang-mentang cikgu lain tak bagi homework , cikgu ni bagi kitorang homework banyak lah pulak..dua karangan and kena bedah siasat tentang buku Harga Remaja tuh..memang senang lah dengar , tapi yang nak buatnya nie haa malas yang teramat sangat..hahaha..k


Kershing-kershing..haha..dah macam iklan MISTER POTATO tuh je..kershing-kershing..aku suka sebab macam unik je bunyi dia..so , start pun CUTI SEKOLAH start hari ini..hahahahahahaha...k aku suka gilaaaa.................Isnin ni aku , my mom , my babah , my adik , my grandpa and my grandma nak pergi merantau ke negeri orang iaitu Sabah...rumah my makcik..hehe..my along and my angah tinggal kat rumah..hahaha..padan muka..sebab angah aku tengah Latihan Industri and along aku ada kelas so tak boleh ponteng..


Okey taknak gelakkan diorang kalau tak nanti diorang merajuk..hahaha..k tipu..okey lah , sampai sini dulu lah entri aku kali nie..macam dah panjang je..mak aku pun dah panggil suruh tolong masak..kbye semua..nantikan next entri keyh..ceyeah ! :) love you all xoxo :D




No comments:

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011