Sunday, 5 February 2012


Hello semua ! hahaha.. Happy lah sangat kan kan kan ? Tak pon sebenarnya.. So , aku nak bagi tau nie , tlong jangan ingat aku macam aku yang dulu okeyy.. Aku yang dulu dengan sekarang aku harap banyak sangat berubah.. Tapi aku rasa semuanya same je.. Takde yang berubah kot.. Aku try untuk jadi lebih baik dari dulu.. So.... 



Okeyy tuh je.. Kbye !

Friday, 3 February 2012



Hello kaum hawa dan kaum adam ? Ape khabar semua ? Sehat tak ? If tak sehat , better u get off right now and take a little bit of rest *ape-aku-melalut-?* So far so good .. Ape yang good nyer ? Mesti lah sekolah .. There's no more cry *betol-ke* , no more rasa macam , "Arghhhh ! Aku terpinggir !" , lagi rasa ape ea ? Ntah laa ~ Just forget it .. So bila dah sekolah of course lah kerja sekolah dah tinggi bertimbun macam gunung Everest *betul-ke-aku-eja* lantak* Tinggal masa nak meletup je .. Dengan aktiviti kokurikulum nye lagi .. Hidup hidup .. Nak berjaya macam nie lah gaya nye .. 

Hari nie 3/2/2012 , ramai kengkawan yang baru kenal dah pergi ke sekolah sekolah elit yang di mohon .. So , untuk korang semua , take care tau , jage kesihatan , jage makan , jage minum , jage diri , jage semua lah .. Kalau ade orang buli bagi tau cikgu tak pon bagi tau aku *tipu-je* .. Nanti korang buli siapa yang buli korang tuh .. Tapi jangan dendam dendam eh ? Tak baik tau .. Nak balas , time tuh juga korang balas .. Jangan simpan sampai korang jadi gilaa tau ~ Aku tak nak kawan aku ada yang gilaa ~

Actually aku malas macam aku ni bos je .. Suruh je orang buat untuk aku .. Kalau ada orang rajin nak taip kan blog untuk aku , aku dah duduk silang kaki sambil baca surat khabar terbalik .. Bagi je tau nak taip ape .. Nanti ade orang taip kan .. Indah nye hidup ~ haha .. Melalut .. Kbye !
 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011