Friday, 30 September 2011

Semalam birthday Mr.Y

Assalamualaikum w.b.t


Firstly sory sbb lame aq x update blog..since nak PMR nie bz sikit dengan study..*kononje.. mesti bosan kan blog aku nie ? padahal blog nie bukan ade org bace pon..sukesuke je udate nie..haha..okeyokey enough..back to the topic..


Berdasarkan dekat FB Mr.Y nie, 29/9 birthday die..aku tak tau la betol ke tak..even tak betul pon aku tetap nak wish jugak.. HAPPY BIRTHDAY !! Ececeh..jangan perasan ye bile bace nie Mr.Y ..Hope Allah always bless you honey bunny..hehe..
Even awk dengan saye just kawan je, saye tetap sayang awak ketatketat..haha..


Oeky tuh je..boboi !


p/s 1 : Aku bagi die kad bithday yang aku uat sendiri..cantik..
            *opss..baldibaldi..nak muntah..haha..
p/s 2 : Harap awak suke yep..tak suke buang je..


okey dah habis..tata !


--> nanti kalau ada masa time exam aku update la ye..sayang korng ketatketat jugak.. muaahh ! hehe..

No comments:

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011