Sunday, 20 May 2012



Fuhhh fuhhh. Shuuhhhhh shuhhhhh pergi sana habuk. Hoihhh.......... Banyaknya habuk. Berapa bulan aku tak update ni ? *cakap-dalam-hati* 

Eh, hye u allllllsssss :) Miss u all so much damn ! Ktipu tipu. Betullah... Kbetuk betul :) Rindu aku tak ? Tak lettew. Eleleleleeeee..... Ngakulah korang rindu aku. Ktak. Bye.

So, hari Rabu hari tuh aku start exam mid year. EXAM ?? Ye sayang.. Exam. Mid-year exam. Aku ? Memang tak lah bersedia sangat untuk exam kali ni. Tapi so far aku jawab subjek-subjek untuk beberapa hari ni Alhamdulillah la. Boleh jawab dengan bagus :)

............................................???????????????

Next week semua subjek kena baca ~..~ Heaven doe nak baca-baca ni. Tadi exam sejarah pun aku rasa macam tettttttt...................
Aku harap akan dapat keputusan macam ni 


Aku tak tahu lah dapat maintain ke tak result ni. K la actually tak tahu nak cerita apa. Kbyeee


No comments:

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011