Monday, 31 October 2011

Aku tau kau hade , aku tak hade .!

Assalamualaikum .
So entri kali nie aku tengah bengang actually but ade aku kesah kau kesah pulak tapi aku tetap nak marah kau ! 
Lu pikir lu hebat ? Alaa setakat kau ade pakwe badan kau comel + mantop tuh aku takut ? Heh ! Aku ada Allah , aku ade family la . Takde pakwe pon tak kesah la . Tak macam kau , setakat dah ade pakwe , kau pikir dekat sekolah kau ade kuase la ? Pakwe yang boleh back-up kau hanye dekat sekolah je . Dekat rumah ? Dekat tempat lain time tak keluar dengan die ? Ade ke die nak tolong kau even kau jerit "b-a-b-i tolong baby nie . ade org kacau baby" ade die datang dekat kau ? Tolong kau ? Hadehade ? Pandai kau carik masalah pandai la kau tanggung sorangsorang . Tak yah nak mintak simpati pakwe kau yang takde hape sangat tuh ! Ko pikir aku kesah kuase lapan ? TAK PON ! Bajet badan kau besar , kau boleh buat ape kau suke ? Heh dunia nie bukan kau punye la . Lu jangan sampai wa perli lu sampai lu nangis tepi longkang tak pon lu pindah sekolah . Jangan harap dapat belas kasihan wa la . Bajet bile lu dah nangis gulingguling atas tanah tu wa nak pujuk lu ? Wa lagi buat lu golekgolek sampai semua orang gelak , sampai lu tak nak pegi sekolah dah . Wa bagi lu peringatan ye . Jangan try atau cube buat macam tuh lagi kalau tak nak kene perli sampai nangis carik mak angkat lu . Puiih ! Wa tak respect lu der . Sampai lu berubah .

NOTA KAKI untuk kau : lu nak makan kaki wa , mai la..wa bagi..

No comments:

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011