Friday, 4 November 2011

Jam baru

Assalamualaikum..

Kali nie aku nak cerita aku dapat jam baru . Kau hade ? Aku tau kau takde . Okey nak meyh send alamat dekat e-mail aku , nanti aku belikan . #tipuje . Nak betul betul ? Boleh je bak nombor phone dulu . #kejam !


Ce teke mane satu jam baru aku ? Warne hitam ? Salah lah sayang . Warne putih tuh . Cantik tak ? Kau cakap tak cantik aku tampar kau ! Okey okey aku tak buat . Tipu je .Diorang kate cantik jam aku . Well tengok lah sape pakai kan ? Eh , perasan pulak aku . Tembak lapanpuluhenamdas bru tau ! 



#ye aku gemoks

See ?! Bertape bangge nyer aku dapat pakai jam baru pegi sekolah . Korang jangan jeles . Aku tau bile aku pakai sesuai dan cantik ! #perasanlg . Tampang kang . Bile aku nak kurus ? Nak kurus macam mane kalau keje nyer asyik makan je . Okey lari topik dah . Baik aku stop sebelom lebih meroyan .

Kboi !

No comments:

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011